REINVENTEM LA LLEGENDA

Tots coneixem la Llegenda de Sant Jordi però… estem d’acord que el personatge valent sigui un noi i la desvalguda víctima una noia? I els dracs són ferotges… sempre? Tots?

Vols reinventar la llegenda?

Les Comissions de Cultura i Coeducació us convidem al taller en línia “Reinventem la Llegenda” en el que deixarem volar la imaginació i crearem una nova Llegenda de Sant Jordi lliure d’estereotips. Esteu convidats totes les famílies i alumnes de l’escola.

Per dur a terme aquest taller comptem amb la col·laboració del Joan Antoni Martín Piñol, escriptor, i de la Laia Matari, il·lustradora.

Amb les idees que sorgeixin al taller, el Joan Antoni i la Laia crearan un nou relat de Sant Jordi, que publicarem el mateix 23 d’abril.

En Martín Piñol, llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF, ha treballat com a guionista sobretot a televisió, en sèries com Tex i programes com del Club Super 3. També és humorista de ràdio, tele i teatre, i professor de guió. En l’àmbit de la literatura infantil i juvenil ha publicat obres com Caçadors d’acudits, Sentinels (Premi Joaquim Ruyra) i la sèrie La cocina de los Monstruos, que es publica en diverses llengües i països.

La il·lustradora Laia Matari, també coneguda a les xarxes socials com a Juclart, és estudiant de concept art i disseny de personatges, a més d’exalumne de l’escola Llorers! Treballa com a il·lustradora freelance. Ha il·lustrat sèries infantils com “Elena Sirena” o “Best friends forever”.

Us hi esperem el dimarts 20 a les 18h15!

Enllaç per accedir a la videoconferència:
https://us02web.zoom.us/j/6242232550

ID de la reunió: 624 223 2550

REINVENTEM LA LLEGENDA
Translate »