Objectiu de la Comissió:

Fomentar les relacions de les famílies de la nostra escola, fer d’enllaç amb algunes entitats i associacions del nostre barri i donar suport i orientació als cursos encarregats d’organitzar festes tradicionals en horari no lectiu i amb col·laboració amb l’escola.

Organitzem trobades familiars; sopars, dinars… on famílies i infants puguin compartir un moment lúdic i així poder fomentar el vincle amb la comunitat educativa.

Participem en algunes associacions del barri per tal de ser l’enllaç per participar en alguns actes. Actualment, estem vinculats amb el grup de Gegantons i figures escolars i som el nexe amb la colla castellera del barri, els Esquerdats (des d’altres comissions també es genera aquest treball amb altres entitats i moviments del nostre barri).

Som l’enllaç amb els cursos encarregats en l’organització de Festes Tradicionals. Com ja comença a ser tradició des de l’AFA tenim la següent proposta:

  • Benvinguda d’I3 (organitza el curs d’I5)
  • Castanyada (organitza 2n de primària)
  • Carnestoltes (organitza 4t de primària)
  • Festa de Final de Curs (Organitza 6è de primària)

Aquesta organització ens permet afavorir la participació de les nostres famílies. Des de la comissió donem el suport necessari per a guiar i acompanyar a les famílies organitzadores.

Hi vols participar?

Parla amb nosaltres: fembarri@ampallorers.com

Translate »