Objectiu de la comissió: La comunicació és el punt feble de qualsevol associació sense ànim de lucre, i encara ho és més en èpoques de canvi. Ens trobem davant les dues situacions, per això necessitem un AFA cohesionada i forta; donant suport a l’escola que està emprenent un camí que ens portarà de ser una escola segregada -fa només 5 anys- a esdevenir una escola innovadora.

Conceptes principals que la defineixen: La Comissió de Comunicació té un pes fonamental en aquest escenari i la seva missió no ha de ser només la de donar veu a les activitats que es duen a terme a l’AFA, sinó la de cohesionar els missatges i orquestrar-los per tal de poder arribar a la comunitat educativa en el seu conjunt.

Tanmateix, ha d’assumir el paper d’aportar coherència i estratègia a l’escola a l’hora de plantejar la comunicació dels canvis que es volen dur a terme i que tota sola no pot assumir en el seu dia a dia.

Objectius:

  • Donar visibilitat als projectes que es duen a terme dins de l’AFA.
  • Donar a conèixer les diferents activitats (xerrades, festes, tallers), que es fan durant l’any i que són impulsades des de les comissions.
  • Apropar l’Associació a les famílies, millorar la seva imatge i fer-la més amigable.
  • Promoure la participació dels pares i mares a les comissions.
  • Mostrar per què és important ser soci de l’AFA i fer servir els canals de comunicació habituals per transmetre el paper fonamental que desenvolupa a la vida escolar.
  • Ressaltar puntualment les participacions econòmiques en la compra de materials, així com la participació i finançament de projectes curriculars (14 iPads pel projecte TIC, finançament econòmica de la Batucada i Teatre musical, entre d’altres).

Accions realitzades:

  • Aquesta web que estàs veient ara mateix!

Hi vols participar?

Parla amb nosaltres: comunicacio@ampallorers.com

Translate »