Objectiu de la comissió: Volem promoure la solidaritat entre la comunitat escolar i minimitzar la bretxa social entre les famílies de l’escola, creant un espai de confiança i suport per a les famílies que ho necessiten. Vetllem perquè tots els infants de l’escola puguin accedir a les activitats de lleure en horari lectiu i no lectiu, donar cobertura a aquelles famílies que no poden accedir-hi per motius econòmics. Col·laborem amb altres associacions del barri tot fent xarxa.

Conceptes principals que la defineixen: #dret al lleure, #inclusió, #solidaritat, #socialització

Hi vols participar?

Parla amb nosaltres: solidaria@ampallorers.com

Què hem fet?

 • Berenar multicultural
  AFA, Coeducació, SolidàriaEl passat divendres 24 de març les famílies de l’escola vam fer bategar l’escola tot demostrant com sí que som l’escola dels colors!  Coincidint amb la setmana en la qual se celebra el Dia Internacional contra la Discriminació Racial vam decidir celebrar un Berenar Multicultural que fes mostra de la diversitat de cultures
 • Gràcies per la vostra solidaritat!
  Volem agrair a totes aquelles persones i entitats que l’han fet possible: de Veí a Veí, Keisy, Bon Preu, la Coral Smiling de l’Escola de Músics que ens va fer una actuació preciosa, la nostra escola i totes les famílies que vau participar!
 • Dinar de famílies solidari
  Hola famílies!! Us convidem el proper dissabte 19 de novembre al Dinar de famílies solidari organitzat per l’AFA. Coincidint amb el cap de setmana del Dia Universal dels Drets dels Infants celebrarem una jornada musical i gastronòmica al pati de l’escola.
 • Gràcies per participar en el Torneig Solidari!
  Ens ho vam passar molt bé jugant a futbol i ajudant a que cap infant es quedi sense colònies ni sortides
 • 1r Torneig Solidari
  AFA, SolidàriaAquest darrer trimestre del curs a l’AFA Els Llorers estrenem la Comissió Solidària. Una comissió pensada perquè totes les nenes i nens de l’escola puguin gaudir de les sortides i colònies sense que el fet de patir dificultats econòmiques en algun moment sigui motiu perquè l’alumnat d’Els Llorers no pugui gaudir del lleure. La
Translate »