Objectiu de la Comissió: Fer de l’escola l’espai més verd i sostenible possible, tot capgirant el context urbà de l’entorn que ens envolta.

Conceptes principals que la defineixen: Els Conceptes principals que ens defineixen són #natura  #verd  #transversalitat  #diversitat  #sostenibilitat  #medi ambient  #cooperació  #respecte  #evolució

Projectes fets:

  1. Plantada d’Heures al mur d’Aragó: Primer pas fet en la creació d’un mur natural amb el carrer Aragó per poder vèncer la contaminació i soroll generats per l’intens trànsit d’aquesta via. D’altra banda, també es guanya privacitat del menor davant els vianants.
  2. Plantada de Llorers dins del pati a la paret contigua amb L’Arbret: Creació del nostre símbol d’identitat, el LLORER, amb una plantada de 25 llorers ben ferms que suposaran la “verdificació” d’una paret, fins ara grisa uniforme, de 40 metres de llargada. També fer paleses les textures i olors d’aquesta singular planta.

 

Projectes de futur:

  1. Jardí aromàtic: Decoració amb palets dels finestrals del menjador amb plantes relacionades amb el mon culinari.  
  2. Jardí vertical:   Tot treballant el reciclatge resoldrem l’elaboració d’un jardí vertical enlairat entre els patis d’infantil i Primària.
  3. Taules d’Horts: Instal·lació de 4 taules d’hort, una per cicle, i dotar-les del material necessari per portar a terme  un hort urbà amb l’objectiu que els docents puguin utilitzar nous elements pedagògics per treballar els continguts curriculars.
  4. Horts a Avinguda Roma: Projecte conjunt amb la veïna escola Auró per crear i gestionar horts als espais verds d’Avinguda Roma. Aquest projecte ha estat aclamat amb molt d’èxit a les votacions populars via web de l’Ajuntament per l’obtenció de la respectiva subvenció.

Hi vols participar??

Parla amb nosaltres: verda@ampallorers.com

Què hem fet?

Translate »