Objectiu de la Comissió: El nostre objectiu és fer de l’escola l’espai més verd i sostenible possible. Impulsem activitats per millorar l’entorn que ens envolta promovent la cura i el respecte cap al planeta, cap a la natura i cap a les persones. Fem xarxa amb altres escoles i entitats del barri per reivindicar un Eixample més saludable, amb menys contaminació i menys soroll.

Conceptes principals que ens defineixen: #natura  #verd  #transversalitat  #diversitat  #sostenibilitat  #medi ambient  #cooperació  #respecte  #evolució

Hi vols participar?

Parla amb nosaltres: verda@ampallorers.com

Què hem fet?

 • Un tall per protestar contra la contaminació que hi ha a Barcelona
  El pròxim tall que celebrarem tindrà lloc el dia 2 de desembre, al carrer Aragó, tot just després d’acabar l’horari escolar. El dedicarem a protestar contra la contaminació. La nostra escola, Els Llorers, es troba en una de les àrees més contaminades de Barcelona, condicionada pel volum de tràfic que hi ha tant al carrer Aragó com a l’Avinguda Roma.
 • Dos anys de Revolta Escolar… i seguim!
  Us convidem a reprendre un nou curs de Revolta Escolar demà, divendres 4 de novembre a les 16.30 h, tallant el carrer Aragó amb nosaltres per demanar la instal·lació de radars fixos a prop de l’escola per reduir i fer respectar els límits de velocitats dels cotxes i la reducció de la contaminació ambiental i acústica
 • Dia sense cotxes 2022
  Aprofitem aquesta Setmana de la Mobilitat per recordar, des de la Comissió Verda de l’AFA, que enguany celebrem 4 anys des que vam instal·lar els aparcaments de bicicletes i patinets, per als infants i joves que van pedalejant o patinant.
 • Dia de la Terra
  Volem una escola i un planeta sense fum!
 • Sant Jordi 2022
  La festa de Sant Jordi tindrà activitats pel matí, dinar i acabarà amb un concert de JoanMirock!
 • Sessió Participativa projecte Fem més verds i jugables els entorns de l’escola Els Llorers i L’arbret
  L’Ajuntament va presentar dijous 17 les propostes inicials de transformació i pacificació de l’entorn d’Els Llorers i de l’escola bressol Arbret. La intervenció vol potenciar tres aspectes clau: més natura, jugabilitat, seguretat.
Translate »