Aquest divendres 13 de gener, a les 16:30, tallem el carrer Aragó!

Comencem el 2023 amb força i emprenem el primer tall de trànsit reivindicatiu de l’any 2023 de la Revolta Escolar. El propòsit per a aquest any és aconseguir que l’escola Els Llorers tingui un entorn segur, menys contaminat i amb més espai públic per als infants. 

En el tall del carrer Aragó que farem aquest divendres a la sortida de l’escola hi haurà un joc d’alimentació saludable i sostenible que organitzarà la cooperativa Foodcoop, que gestiona el supermercat cooperatiu del barri. Els infants descobriran de manera ben divertida l’origen ocult dels productes que arriben a les nostres taules, amb el joc (Des)vestint aliments.

També convidem les famílies a portar bicis, patins i patinets per gaudir de tot l’espai de la calçada,  i a deixar anar la creativitat artística pintant el carrer, com es fa als talls de cada primer divendres de mes. 

Arrenca el Camí Bus

Des de finals de desembre que les famílies de l’escola Els Llorers i l’escola Auró poden arribar caminant en grup a l’escola recorrent l’avinguda de Roma. Surten a les 8.35 h a la cantonada amb el carrer de Llançà i s’arriba a les 8.53 h a Els Llorers. Després se segueix per Borrell fins l’Auró. Així es vol camins segurs per als infants i que guanyin autonomia. El Camí Bus l’han impulsat la Comissió Verda de l’AFA de l’escola Els Llorers i de l’AFA de l’escola Auró, amb el suport de Camí Amic.

Propòsits per al 2023: un entorn escolar més segur, menys contaminat i amb més espai públic
Translate »