La Plataforma Salvem el Parc de Joan Miró va organitzar una jornada reivindicativa el passat diumenge (26 de novembre) per reclamar que no es destrossi el Parc de Joan Miró per les obres de L’8, ni es tallin 178 arbres del parc. Per això es va fer una cadena humana per mostrar la defensa que el veïnat fa d’aquest espai verd tan excepcional a l’Esquerra de l’Eixample.

Els infants van apadrinar els 178 pins, posant-los un nom i un dibuix al tronc. A més, infants i adults van fer una cursa i es va rematar amb una xocolatada popular, un concert coral i un ball de gegants de l’escola Joan Miró. Una jornada que reunir un miler de veïns, i que també va tenir la col·laboració de l’AFA d’Els Llorers.

Seguim reclamant que es trobi un espai alternatiu com a zona logística de runa per on han de passar 150 camions diaris carregats de sorra! Si no hi hagués el parc, on situarien tota la runa? Hi ha alternatives al costat de la Fira de Barcelona, a la plaça d’Espanya. 

En un moment de crisi climàtica com l’actual, talar 178 arbres de 40 anys en un barri sense pràcticament espais verds és una irresponsabilitat i un greuge per al veïnat. 

Jornada festiva i cadena humana per salvar el Parc de Joan Miró
Translate »