Les altes temperatures que cada vegada patim més sovint han fet que l’escola i l’AFA treballin de manera conjunta per aplicar solucions i poder millorar el confort a les aules. És per això que l’Escola ha instal·lat durant aquest mes de juliol dos ventiladors a cada classe després que el Consorci d’Educació hagi declinat fer-ho aquest curs. Així, enguany, el curs comença amb una novetat a les aules: ventiladors de sostre.

La instal·lació l’ha impulsat la direcció dels Llorers, després que el Consorci d’Educació de Barcelona hagi considerat que la nostra escola no formava part dels centres amb prioritat, ni es preveia cap intervenció en un futur pròxim.
Amb aquest escenari, a finals del curs passat, l’AFA i l’escola van sol·licitar al CEB l’autorització per a finançar de manera autònoma aquesta millora.

Tot i que no és la solució definitiva, aquests ventiladors han millorat significativament la calor inacceptable que infants i professorat vivien a l’aula.
A més, l’escola està vetllant perquè es pugui resoldre l’avaria de l’aire condicionat al pavelló poliesportiu, pendent des de fa més de 7 anys.

Així i tot, amb els esforços de tota la Comunitat Educativa, continuem exigint al Consorci un Pla amb mesures estructurals i efectives per a tots els centres.

L’escola ja té ventiladors de sostre a totes les aules!
Translate »