El 1r Torneig Solidari de l’AFA Els Llorers ha estat tot un èxit!

Aquest darrer dissabte ens vam trobar al pati de l’escola 13 equips, formats per infants i adults, i moltes famílies amb ganes de compartir un matí solidari, esportiu i amb molt bon rotllo!

Amb el suport de l’AE Nova Esquerra vam poder organitzar un torneig en què cada equip jugaria quatre partits, tot podent fer canvis entre els jugadors i jugadores, i assegurant-nos que ningú que volgués fer uns xuts es quedés sense trepitjar el camp.

Els jocs d’aigua i el servei de bar, però sobretot les ganes de passar-ho bé, van fer possible que ni la calor fos un entrebanc per no poder no donar-ho tot i passar-ho d’allò més bé. Quins partidassos!

I, per acabar-ho d’arrodonir, hem pogut ampliar el fons solidari de l’AFA Els Llorers, que està destinat a aconseguir que les dificultats econòmiques no siguin mai un motiu per que cap infant de l’escola es quedi sense gaudir de les colònies i les sortides amb els seus companys i companyes. Gràcies a totes i tots per la vostra participació! I gràcies als voluntaris i voluntàries que ho heu fet possible!

Seguiu entrenant! Ens veiem a la propera!

Gràcies per participar en el Torneig Solidari!
Etiquetat a:    
Translate »