El passat divendres 24 de març les famílies de l’escola vam fer bategar l’escola tot demostrant com sí que som l’escola dels colors! 

Coincidint amb la setmana en la qual se celebra el Dia Internacional contra la Discriminació Racial vam decidir celebrar un Berenar Multicultural que fes mostra de la diversitat de cultures i orígens que conviuen a la nostra escola. 

Aquest berenar, impulsat per la Comissió de Coeducació i la Comissió Solidària de l’AFA, no hauria estat possible sense l’entrega i la dedicació de totes les famílies que es van engrescar davant la crida de compartir la seva cultura a través del menjar. 

En poques setmanes famílies de 19 regions i / o cultures es van preparar per oferir-nos, ni més ni menys, que 40 receptes d’arreu del món. El divendres vam poder gaudir de menjars d’Algèria, Anglaterra, Argentina, Astúries, Azerbaidjan, Brasil, Catalunya, Colòmbia, Extremadura, França, Itàlia, Marroc, Mèxic, Paraguai, Perú, Portugal, València, Xile i la Xina.  

Va ser una tarda de connectar, de compartir i de fer feliços l’estómac i els sentits. Una tarda d’aturar l’exigència de les rutines i gaudir d’allò que amb afecte i cura les famílies participants en el berenar havien preparat.  

Per primer cop, vam vendre els gots del concurs de la mascota de l’escola. Dos models de gots que s’han fet realitat com a projecte de la Comissió Verda i que a més de fer festa ens ajuden a l’objectiu de fer esdeveniments més sostenibles. Ben aviat ja tindrem també el tercer model!

Com ja s’havia anunciat, els beneficis del Berenar Multicultural estan destinats al fons solidari de l’AFA amb l’objectiu de posar el nostre granet de sorra perquè tots els nens i nenes de l’escola puguin gaudir de les colònies i sortides amb els seus companys i companyes de classe. I, famílies, el recapte ha estat un èxit absolut! Gràcies a la vostra dedicació i ganes de compartir hem recaptat 1.007,70 €! 

Aquest curs 22-23 hem pogut donar suport a 7 infants de l’escola perquè assisteixin a les colònies, i amb el suport de tots el 23-24 encara arribarem a més nens i nenes! 

Des de l’AFA només ens queda dir-vos: Gràcies! Gracias! Merci! 谢谢! Thank you! Grazie! Təşəkkürlər! Obrigado! شکریہ! Pay suma! Riqsikuyki! شكرًا! 

Ens tornem a trobar a la propera!

Berenar multicultural
Translate »