El  proper dijous 1 d’octubre  s’iniciaran les activitats extraescolars d’enguany, un any marcat com ja sabeu per la situació sanitària que vivim actualment. 

Malgrat això totes les empreses i l’AMPA hi han posat el màxim d’esforç i aplicarem totes les mesures al nostre abast per poder realitzar les activitats amb el màxim de seguretat possible. 

De cara a la recollida dels infants us recordem com es realitzarà: 

  • ÀBAC, Escola de Músics i Expressa Teatre: La recollida dels nens i nenes es farà pel carrer Aragó. Les famílies s’hauran d’esperar fora, davant de secretaria.
  • AEE i CPI La Sagrera: La recollida dels nens i nenes  es farà per  l’Av. De Roma. Les famílies s’hauran d’esperar fora, davant de la porta.

Per aquest curs és necessari fer arribar al correu d’extraescolars (extraescolars@ampallorers.com) el comunicat de “Declaració Responsable”, degudament emplenat i signat abans de l’inici de les activitats extraescolars. 

Per acabar, us recordem que el protocol COVID d’extraescolars de l’escola, amb el recull de mesures que s’aplicaran, està disponible a la web de l’AMPA

Esperem que els nens i les nenes gaudeixin molt de totes les activitats extraescolars. 

Per aquells i aquelles que encara no us  n’heu inscrit a cap,  us animeu a fer-ho el més aviat possible!

Inici extraescolars: 1 d’octubre
Translate »