Ens fem càrrec de tot allò que no llueix ni es veu, però que dona forma (legal i formal) a aquesta entitat.

Gestionem les altes de socis, em fem càrrec de la preparació dels carnets i d’acomplir el que estableix la llei de Protecció de Dades. Realitzem formacions per tal d’estar informats sobre els nous requeriments legals als que ha de fer front una Ampa. També gestionem el flux de projectes i tasques entre les diferents comissions.

La Comissió de Coordinació és responsable de desenvolupar el calendari mensual que hem creat enguany. Aquesta Comissió neix a partir de la necessitat d’integrar les diferents comissions i els seus projectes dins el context d’un timeline global que sigui assumible per a tots els socis. No volem atabalar amb massa informació ni tampoc restar temporades llarges en silenci. Nosaltres concebem l’Ampa com una Orquestra de música, amb un tempo i un ritme que no avorreixin però que tampoc esgotin.

Des de la  de Coordinació vetllem per al benestar de la nostra entitat, conscients que de vegades hi ha comissions que avancen moltíssim i d’altres que es queden més endarrerides. El nostre objectiu és donar-los suport i otorgar-los la veu necessarària per tal que tots els projectes es portin a terme. Fer realitat aquests projectes és la finalitat última i absoluta de la participació a l’Ampa i és el que realment ens porta més satifaccions.

Des de la  de Coordinació vetllem per assegurar que qualsevol col.laborador o col.laboradora que en formi part tingui un lloc en aquesta Ampa dinàmica i estimulant, que es mou al ritme dels nostres temps.

El nostre objectiu és assenyalar el camí i alliberar obstacles per tal que les idees i els projectes es puguin dur a terme.

Parla amb nosaltres: ampa@ampallorers.com

Translate »