Qui som i què fem?

Som els pares i mares que ens organitzem de manera associativa i voluntària amb un objectiu comú: la millora de l’educació dels nostres fills.

L’ampa representa l’oportunitat de co-educar fent equip amb l’escola per tal de treballar en l’educació dels nostres fills i defensar els seus interessos. Som importants i volem fer escola.

Recursos per a l’escola

La quota anual que paguem les mares i els pares serveix, en gran mesura, per dotar de recursos a l’escola així com en millores en les instal·lacions.

Les nostres fites

Participem de forma oberta i activa en la vida del centre dinamitzant i promovent projectes complementaris a l’estudi. Canalitzem opinions, suggeriments, propostes i les vehiculem cap a fets i realitats.

Ens organitzem per comissions

Per tal que els projectes que neixen dels pares i mares tirin endavant i no acabin essent un munt d’idees sense realització, ens organitzem per grups o comissions. La participació és oberta a tothom.

Vull participar-hi!

Pots participar en alguna comissió,  en algun projecte concret que t’interessi o bé de manera puntual com per exemple per decorar l’escola o fer de castanyera.

Si encara no ets soci o sòcia i vols ajudar a millorar l’escola, ho pots fer mitjançant aquest formulari.

Avantatges socials

  • Si els teus fills veuen la teva implicació i participació en la seva vida escolar, augmentarà el seu èxit escolar
  • Una AMPA activa i organitzada millora la qualitat del centre educatiu
  • Sentir-nos part d’una escola o institut que funciona, també ens millora la nostra qualitat de vida i les expectatives de futur dels nostres fills

Avantatges econòmics

  • Assegurança dental
  • Assegurança per trencament d’ulleres
  • Preus especials en les activitats extraescolars

Descarrega la presentació de l’AMPA

Translate »