Amb molta il·lusió i esforç, la comissió d’extraescolars de l’AMPA Els Llorers ha preparat el recull d’activitats que teniu a continuació.

Com a novetats d’aquest any hem incorporat un recull de noves activitats que desitgem tinguin una bona acollida. Expressa Teatre incorpora a la seva oferta, l’opció de TEATRE MUSICAL. Per altre banda ABAC, a través de l’empresa COMUNICA’T d’anglès ofereix una opció ENGLISH & CODING que uneix el món de la programació amb l’anglès i torna a oferir TASTET DE CIÈNCIA. Per últim AEE incorpora una activitat de JOCS RAQUETA (Bàdminton- mini ping pong- pàdel) , un altre de MULTIESPORT (Ultimate- Vòlei-pales) i ARTS MARCIALS.

Com l’any passat el SOCI de l’AMPA tindrà prioritat en el moment d’inscripció. A més, el SOCI podrà beneficiar-se de NO pagar matrícula per cap activitat (30€ anuals), mentre que el NO SOCI abonarà aquest import amb el primer pagament trimestral de qualsevol activitat que vulgui realitzar.

Per poder gaudir d’aquests beneficis és necessari estar inscrit com a SOCI abans de l’1 d’octubre del 2021. page2image25706496

Per qualsevol dubte o comentari que ens vulgueu traslladar, o fins i tot si us voleu unir a la comissió ens podeu enviar un correu a extraescolars@ampallorers.com

A continuació teniu l’oferta d’activitats extraescolars per al curs 2021 – 2022:

PDF Extraescolars 2021-2022                      

Inscripcions online

Translate »